10 juni 2019
19:00

Carlstad FC

Referat: Nolgårds IK - Carlstad FC

CFC mötte Nolgård denna måndagskväll på Lunnevi i Skoghall. Tittade man på tabellen var CFC favoriter, men CFC fick inte riktigt tilll rullet optimalt i första halvlek utan det blev chansartat fotboll som blev lite förryck av lite otajmade tacklingar av Nolgård och lite märkliga bedömningar av domaren. Men sånt händer, CFC hetsade inte upp sig, och Vi gjorde 1-0 av Aram och 2-0 på ett självmål. Innan paus satte vi 3-0 på straffretur av Patrik, kliniskt från snäv vinkel.

I andra halvlek ger Nolgård upp, och vi gör 5 mål och matchen slutar 8-0. Aram gör 2 till mål, Ehsan pytsar in 2 och Kalle Stark gör ett. Emil dundrar in en fin volley som blir bortdömt för offside. Vi hade kunna gjort 2-siffrigt i matchen, och Nolgård hade ett par chanser som dom brände.

Värt att nämnas är Jonas Elissons jättejobb på mitten och vår fina inställning där vi trummar på tills domaren blåser sin pipa. Det är kul, och en ynnest, att lira i CFC anno 2019.